Fotbaliștii sibieni, în primul lor cantonament în Antalya

Știri de Sibiu, 31.01.2018

Pentru prima dată de la înființare, echipa de fotbal a Sibiului și-a încept primul antrenament în afara țării.

Fotbaliștii de la FC Hermannstadt au decolat, miercuri, de pe Aeroportul Internațional  Otopeni, cu destinația Antalya, pentru al doilea stagiu de pregătire din această iarnă, în care sunt incluse cinci meciuri de verificare.

”Am ales această variantă deoarece avem nevoie de terenuri bune, cu iarbă, pentru a ne putea pregăti cât mai bine pentru retur. Costul unui astfel de cantonament nu e mai mare decât dacă am fi ales varianta să ne pregătim în țară. Și pentru jucători, acest cantonament în Antalya este o provocare. Echipa e motivată, s-a văzut asta în cele trei meciuri amicale susținute la Sibiu, pe perioada primului cantonament. Vom disputa cinci amicale în Antalya, cu echipe bune”, a declarat președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț.

Sibienii vor intalni echipa liderul din Kosovo, ocupantele locurilor 2 din eșaloanele secunde ale Ungariei și Serbiei și campioana Turkmenistanului.

”În Antalya vom pune mai mult accentul pe relațiile de joc. Este îmbucurător faptul că ne vom putea pregăti pe terenuri foarte bune. Sperăm să fim feriți de accidentări și să reușim să facem o pregătire cât mai bună”, a spus, la rândul său, antrenorul principal Alexandru Pelici.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.