Partu localitățile din Sibiu, fără apă din cauza unei avarii (UPDATE)

Știri de Sibiu, 31.01.2018

UPDATE: Toate cele patru localitati afectate de avaria la sistemul de alimentare cu apă apărută miercuri- Avrig, Bradu și Mârșa și Racovita, au fost realimentate. 

Echipele de interventie au remediat avaria joi dimineața, in jurul orelor 05.00, anunță Apă Canal Sibiu.

Locuitorii din Avrig, Bradu și Mârșa au rămas fara apă, miercuri, din cauza unei avarii de proportii apărută la rețeaua de transport a apei catre rezervoarele orașului Avrig, relimentarea fiind posibilă în cursul dimineții de joi.

”La fața locului au fost mobilizate echipe de intervenție. Se estimează că reluarea furnizării în cele trei localități va fi posibilă în dimineața zilei joi, 1 februarie 2018.SC Apă Canal SA Sibiu își cere scuze tuturor abonaților săi afectați de acest incident, produs independent de dorința sa”, transmite operatorul regional de apă.

Avaria a apărut in cursul zilei de miercuri. Abonații pot fi obținute relații suplimentare de la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

UPDATE: Avaria s-a extins la patru localități, fiind afectata și alimentarea cu apă a comunei Racovita.

În jurul orelor 20.00, Apă Canal a anuntat ca ” a inceput operatiunea de sudare a segmentului din otel al conductei. Localitatea Racovita a ramas si ea fara apa. Reluarea furnizarii se va face conform anuntului initial, maine dimineata”.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.