Turcan: ”Rechizitoriul” lui Toader, un demers jalnic împotriva Justiției

Știri de Sibiu, 27.02.2018

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan cataloghează propunerea Ministrului Justiției Tudorel Toader de revocare a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, drept un demers ”jalnic” împotriva Justiției, urmare a avizului negativ din partea secției pentru procurori a CSM.

”Demersul anti-Justiție al ministrului Justiției, Tudorel Toader, primește astfel o respingere dură din partea reprezentaților sistemului judiciar.O țară întreagă a putut urmări în direct dezbaterea de la CSM. Am primit cu toții dovada instituțională că rechizitoriile din platourile TV, pe care ministrul Justiției și-a întemeiat argumentația, nu au nicio legătură cu realitatea juridică. Argumentele ministrului Toader au fost demontate unul câte unul. S-au spart ca niște baloane de săpun. Așa-zisul rechizitoriu al ministrului Justiției s-a dovedit că nu este altceva decât un jalnic demers împotriva Justiției. Toate demersurile PSD-ALDE de așa-zisă reformă a Justiției nu sunt decât atacuri împotriva Justiției și împotriva independenței magistraților”, scrie Turcan pe Facebook.

 

Deputatul liberal este de părere că este cazul unui ”șir de demisii din fruntea PSD-ALDE împreună cu demisia domnului Toader”.

”Acest ministru al Anti-Justiției nu ar mai trebui să vorbească nicio secundă în numele Justiției și despre Justiție din înalta demnitate pe care a dezonorat-o.Aventura anti-Justiție a lui Tudorel Toader și a celor care l-au manevrat trebuie să se oprească aici!”, mai spune Turcan.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.