Incendiu puternic în Avrig (FOTO)

Știri de Sibiu, 28.02.2018

O casă din orașul Avrig, o mașină și o clădire în care funcționa o carmangerie au fost distruse de un incendiu puternic izbucnit marți noapte spre miercuri. Focul a fost cauzat de un scurtcircuit electric iar pentru a evita extinderea și la alte locuinte, pompierii din Avrig și Sibiu au intervenit mai bine de două ore.

Alerta a fost dată după ora 01.00, cand pompierii au fost anunțați că focul, pornit de la o  centrala termica , s-a extins la o anexa în care era o masina si a cuprins  o carmangerie de pe strada Horia, potrivit ISU Sibiu.

Foto: isusibiu

”Din cauza incendiului a fost afectata și izolația termica și tâmplăria PVC a unei case aflate în imediata apropiere. Pompierii au limitat extinderea incendiului la cele doua case aflate în apropiere și au reușit sa lichideze incendiul după mai bine de doua ore de lupta cu flăcările. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinata de un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect”, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Pompierii de la Punctul de Lucru Avrig și de la Detasamentul Sibiu au intervenit cu doua autospeciale cu apa și spuma, dintre care una cu capacitate mărită de intervenție
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.