Peste 100 de jandarmi mobilizați la meciul dintre Hermannstadt și FCSB

Știri de Sibiu, 28.02.2018

Peste 100 de jandarmi de la Brașov și Sibiu asigură ordinea publică la meciul dintre AFC Hermannstadt și FCSB programat pe Stadionul Municipal Sibiu. Partida contând pentru Cupa României este considerată de Jandarmerie meci de risc mediu, cu capacitate estimată de 10.000 de spectatori.

Drept urmare, 115 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov și de la Inspectoratul Județean pentru Jandarmi Sibiu vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării partidei de fotbal, începând cu ora 18.30.

”Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru siguranța cetățenilor și prevenirea incidentelor nedorite, recomandăm participanților să respecte măsurile adoptate de organizator și forțele de ordine cu privire la ora de acces, obiecte interzise, puncte de acces, locuri de parcare și să evite implicarea în conflicte de orice natură”, transmite Inspectoratul Județean de Jnadarmi Sibiu.

În urma ședinței de omologare a numărului suplimentar de locuri pentru tribuna a II-a, capacitatea de spectatori omologată a Stadionului Municipal este de 10.000 de persoane, începând de marți seara, au precizat surse din cadrul Jandarmeriei pentru stiridesibiu.ro.

FC Hermannstadt a scos la vânzare 8.000 de bilete pentru meciul cu vicecampioana României, prețul biletelor variind între 30 și 70 de lei.

Pentru a permite accesul suporterilor la meci, traficul pe strazile din zona Stadionului Municipal va fi restrictionat.

Citeste si: Circulația în zona ”Municipalului”, restricționată pentru meciul cu FCSB
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.