Birț: Suntem dezamăgiți. Brigada de arbitri trebuie să-şi asume decizia amânării

Știri de Sibiu, 28.02.2018

Preşedintele FC Hermannstadt, Teodor Birţ, se declară dezămit de modul în care s-a impus reprogramarea meciului dintre FC Hermannstadt şi FCSB, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, oficialul sibian fiind de părere că brigada de arbitri trebuie să-şi asume  decizia.

Brigada de arbitri condusă de piteşteanul Cătălin Popa a decis ca meciul să se joace  pe Stadionul „Municipal” Sibiu joi, de la ora 14:00, dupa ce parida de miercuri seara a fost anulata din cauza starii terenului.

Dezamagirea oficialilor Sibiului este data de faptul ca decizia amârii meciului a fost luată inainte de inceperea partidei, cand pe stadion erau deja aproximativ 12 mii de spectatori.

Data fiind evolutia evenimentelor de miercuri, preşedintele clubului sibian a declarat că i s-ar fi părut corect ca brigada de arbitri să tragă semnalul de alarmă încă de la ora 16:00, când a fost inspectat terenul.

“Sunt foarte dezamăgit pentru cele ce s-au întâmplat. Până la un moment dat lucrurile au decurs foarte bine şi normal. În această dimineaţă, la 9:30-10:00, am început să degajăm terenul de zăpadă. Terenul era moale. Evident că, în momentul în care am intrat cu utilajele, cu “lama”, au fost unele porţiuni cu zăpadă bătătorită. A fost şi soare în jurul prânzului, terenul chiar era moale… N-au fost niciun fel de probleme. Arbitrii au intrat pe teren în momentul în care au venit. I-am întrebat cu ce culoare vor să trasăm terenul, dacă vor cu galben, sau roşu, ne-au spus că e bine cu alb. (…) Faptul că au stat două ore şi jumătate, n-au spus nimic, iar după aceea au luat acea decizie, când în tribune erau 12.000 de oameni, care stăteau în frig, care au venit să vadă acest joc… Aceşti oameni au venit să vadă acest meci al Sibiului, echipa lor favorită. (…) Din punctul meu de vedere brigada de arbitri trebuie să-şi asume această decizie. La ora actuală, nicăieri în ţară nu am văzut un stadion atât de plin ca la Sibiu”, a declarat preşedintele FC Hermannstadt, Teodor Birţ.

Potrivit oficialilor clubului sibian de fotbal, joi, 1 martie, accesul în incinta Stadionului ”Municipal” se va face începând cu ora 12:00, pe baza biletelor existente.

Citeste si: Meciul cu FCSB, amânat din cauza zăpezii de pe Municipal (UPDATE)

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Birț: Suntem dezamăgiți. Brigada de arbitri trebuie să-şi asume decizia amânării […]