Președintele FDGR despre o nouă candidatură a primarului Fodor: Mingea nu este la noi!

Știri de Sibiu, 30.03.2018

Președintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Paul Porr, a declarat vineri, în conferință de presă, că o decizie în privința susținerii pentru un nou mandat la Primăria Sibiu a actualului edil nu a fost încă discutată, ”mingea” fiind în prezent la primarul Astrid Fodor.

Întrebat dacă au existat deja discuții în partid legat de posibile candidaturi pentru viitoarele alegeri locale, Porr a confirmat ”niște tatonări”, precizând că nu a purtat încă discuții cu Astrid Fodor, aceasta urmând să decidă dacă își mai dorește funcția.

”Nu s-a discutat. In primul rând doamna Fodor va trebui să se hotărască dacă va candida în continuare, dacă va dori să candideze sau nu. Pe urmă, Forumul va hotărâ dacă o sprijinim sau nu. Mingea nu este la noi, deocamdată”, a declarat Porr.

În privința unor posibile alianțe pentru Sibiu intre FDGR și alte formațiuni, președintele Forumului a precizat ca ”la ora actuală nu vedem un motiv să face o alianță”.

”Noi vom veni cu un candidat pentru Primărie și cu candidați pentru Consiliu Local și Consiliul Județean”, a mai mentionat Porr.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.