Tiramisu – rețetă originală (VIDEO)

Știri de Sibiu, 29.04.2018

Cu o vechime de aproximativ cinci decenii, tiramisu a devenit una din cele mai iubite variante de desert în Europa.

Modul de preparare a delicioasei prăjituri italiene ne este prezentat de Alex Basarabă după varianta originală – fără alcool în siropul pentru pișcoturi și cu cacao pudră.

 

Ingrediente 6-8 portii:

-Piscoturi 24-25(in functie de tava) -Galbenuri 4 -Zahar pudra 5 linguri rase-90grame -Masarpone 500grame-2cutii -Cafea tare 350ml-1cana -Cacao pudra neindulcita 2lingurite –) La frigider minim 6 ore/peste noapte –) Cafea trebuie sa fie de temperatura camerei –) Foloseste un mascarpone de calitate –) Sunt indicate ouale din comert, fiindca ouale sunt dezinfectate de cele mai multe ori cu ajutorul razelor UV –) De preferat este ca desertul sa se consume in 3-4 zile (cel mai bun este a 2-a zi)




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.