Adolescenți reținuți pe A1, după ce au furat o mașină din Sibiu

Știri de Sibiu, 29.04.2018

Doi tineri din Sibiu au fost reținuți duminică pentru furt calificat și conducere fără permis, fiind principalii suspecți în cazul unui furt de mașină comis în Sibiu vineri noapte spre sâmbătă. Adolescenții, ambii în vârstă de 17 ani, au fost prinși de în timp ce se plimbau cu mașina furată pe A1.

Mașina a disparut dintr-o parcare de pe strada Hațegului vineri noapte spre sambata, potrivit reclamatiei facuta de proprietar. Dupa mai multe ore de verificari, polițiștii au descoperit că mai mulți tineri se plimbau cu mașina pe autostrada.

”Duminică, în jurul orei 03,00, pe breteaua de coborâre de pe A1 spre localitatea Cisnădie, polițiștii sibieni au identificat în trafic un autoturism condus de către un tânăr, sibian în vârstă de 17 ani, care era însoțit de alți patru sibieni cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a rezultat faptul că cel aflat la volan împreună cu unul dintre pasageri, tot de 17 ani, ar fi sustras autoturismul în cauză în noaptea de 27 spre 28 aprilie dintr-o parcare situată pe strada Hațegului din municipiul Sibiu”, anunta IPJ Sibiu.

Cei doi adolescenți despre care anchetatorii spun ca sunt autorii furtului au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventiva.

Dosarul este coordonat de Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.