Noi inundații în Marpod și Ilimbav

Știri de Sibiu, 31.07.2018

Pompierii militari și voluntarii din localitățile Marpod și Ilimbav au fost mobiliați din nou în ajutorul localnicilor afectați de inundații în urma ploii torențiale de marți seara.

”Un echipaj de pompieri din cadrul Stației Agnita s-a deplasat în localitatea Ilimbav pentru evacuarea apei dintr-un subsol al unei case de locuit. Tot pentru evacuarea apei din alte sase subsoluri ale unor gospodarii din localitatea Marpod a intervir Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității împreună cu un echipaj de pompieri din cadrul Stației Agnita”, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Județul Sibiu se află sub avertizare de Cod galben de ploi torentiale pana miercuri seara.

UPDATE: În ultimele ore, potrivit primei evaluări din  Marpod, au fost inundate zece  subsoluri unde este nevoie de evacuarea apei.

”Se intervine cu doua autospeciale de intervenție cu doua motopompe și o electropompa, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. De asemenea, grupa operativa a ISU Sibiu s-a deplasat în localitatea Marpod pentru coordonarea intervențiilor”, a mai adaugat Ramona Nistor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.