Beza: Suntem în criză de puncte, nu de joc; Cred că vom pune probleme FCSB

Știri de Sibiu, 29.09.2018

FC Hermannstadt este încrezătoare în șansa sa cu vicecampioana FCSB, echipa sibiană fiind în criză de puncte, nu și de joc, potrivit secundului Eugen Beza. Tehnicianul este de părere că sportivii sibieni le vor pune probleme adversarilor în duelul de duminică.

”Avem așteptări mari de la acest joc, ținând cont că acum o săptămână am întâlnit CFR-ul și am făcut față cu brio. Meritam mult mai mult. Jocul merge, suntem în foame de puncte. Suntem în criză de puncte, nu de joc, jocul merge, în general, avem parametri buni, dar ne lipsește șansa. Dar, suntem încrezători că duminică va veni soarele pe strada noastră”, a declarat Eugen Beza, antrenorul secund al FC Hermannstadt.

Cu moralul bun după victoria din 16-imile Cupei României, jucătorii sibinei sunt determinați să le pun probleme oaspeților, iar victoria să-i deblocheze ”mental”.

„FCSB este o echipă cu jucători de mare valoare pentru nivelul Ligii 1, jucători care pot face diferența. E clar că au prima șansă, însă cred că le vom pune probleme – așa cum am dovedit-o și în alte rânduri cu echipele mari – și că vom scoate un rezultat pozitiv. Am făcut tot posibilul să câștigăm meciul cu Clinceniul, din mai multe puncte de vedere. Primul, poate cel mai important, pentru că am fost finalista Cupei în sezonului trecut. Ne-am respectat blazonul. În al doilea rând, aveam nevoie de o victorie, pentru că e clar că din punct de vedere mental e un mic blocaj. Odată cu această victorie, absolut meritată, sperăm să ne deblocăm și sperăm să înscriem.”, a mai spus Beza.

Din lotul FC Hermannstadt, duminica va absenta Andrei Hergheligiu, care este accidentat.

Echipa sibiană ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu 7 puncte, în vreme ce FCSB este lider, cu 18 puncte.

Partida dintre FC Hermannstadt și FCSB, contând pentru etapa a X-a, se va juca duminică, 30 septembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Trans-Sil” din Tg. Mureș.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.