Accident cu victime pe A1, în județul Sibiu (UPDATE)

Știri de Sibiu, 29.09.2018

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a fost solicitat sambata seara să intrevină în ajutorul victimelor unui accident produs pe A1.

Potrivit ISU Sibiu, accidentul s-a produs pe sensul de mers Sibiu-Sebeș, în apropiere de Sibiu.

”Două echipaje SMURD s-au deplasat pentru intervenție la un accident rutier produs pe A1 pentru acordarea asistenței medicale unui număr de două persoane conștiente, neîncarcerate”, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

In accident se pare ca sunt implicate doua autoturisme.

UPDATE: Potrivit IPS Sibiu, traficul pe A1 a fost îngreunat, in accident fiind implicata o mașină și un microbuz de marfă.

”Accidentul s-a produs pe A1, în zona km. 243+400, pe calea 1. S-a produs o coliziune între un autoturism cu un microbuz de transport marfa care staționa, în urma unei avarii, pe banda de accelerare. Se circula îngreunat pe banda 2”, a precizat Elena Welter, purtăror de cuvant al IPJ Sibiu.

Victimele, șoferul și o pasagera din mașină, au suferit multiple contuzii și au fost transportate la spital.

UPDATE: Traficul a revenit la normal pe A1 în jurul orelor  în zona accidentului, în jurul orelor 19.00, microbuzul fiind în continuare staționat pe banda de urgență până la tractare, precizează administratorii drumului.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.