Doar 84 de echipaje la startul Raliului Sibiului. Lista, în continuare deschisă!

Știri de Sibiu, 30.09.2018

Raliul Sibiului nu a reușit încă să atragă 100 de echipaje la startul ediției din acest an, dedicată Centenarului Marii Uniri, pe listă fiind încluse 84 de echipaje. Potrivit organizatorilor, lista rămâne deschisă până joi,4 octombrie, cu suprataxă inclusă.

Raliul Sibiului, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, este programată în perioada 4-7 octombrie la Sibiu.

Citeste si: Raliul Sibiului, probă specială dedicată Centenarului și SuperSpecială la Sala Transilvania

Potrivit unui comunicat transmis de organizatori, la momentul expirării perioadei de înscrieri, lista competitorilor cuprinde 84 de echipaje.

”Lista de înscriși la Raliul Sibiului 2018 cuprinde 58 de mașini în CNRD, 22 care vor evolua în CNR2D, dar și 4 echipaje care vor participa în runda dedicată vehiculelor istorice. Acestora li se adaugă și 2 forelighter-i.Trebuie precizat că numărul echipajelor care vor lua startul Raliului Sibiului 2018 poate crește în zilele următoare, regulamentul Particular al competiției prevăzând că se mai pot primi și aproba solicitări până joi, 4 octombrie, ora 10, concurenții urmând să plătească o taxă de înscriere majorată cu 20%”, se menționează în comunicat.

Raliul Sibiului are loc pe un traseu în lungime totală de 634,57km, din care 123,9 km reprezintă distanța celor 13 probe speciale.

Startul festiv al Raliului Sibiului 2018 este programat pentru joi, 4 octombrie, ora 20:30 și va fi precedat de un moment festiv dedicat Centenarului Marii Uniri, care se va consuma în Piața Mică, de la 19:30.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.