Povestea Naiului, rețeta unei seri spectaculoase la Sibiu (VIDEO)

Știri de Sibiu, 31.07.2014

Naiul sibianului Radu Nechifor și talentul muzicienilor de marcă prezenți, miercuri seara,  pe scena din Piața Mare a Sibiului au creat o atmosferă captivantă de care s-au bucurat mai bine de 15.000 de oameni.

Până aproape de miezul nopții, spectatorii au fost atrași de ritmurile  lansate în timpul spectacolului  gândit ca o călătorie inedită în lumea muzicii. Prin varietatea și calitatea muzicii oferite , ”Povestea naiului” a  reușit să se situeze în topul celor mai reușite evenimente găzduite de Sibiu.

Naiul, flautul și țambalul au fost vedetele serii prin interpretarea inedită a jazz-ului, melodiilor populare sau clasice, pop-rock-ului și chiar a clubbing-ului.

Așa cum era de așteptat, vocea specială a Ozanei Barabancea a creat un moment aparte în Piața Mare a orașului, acompaniată fiind de naistul sibian.

Alături de Direcția 5, mii de sibieni au cântat hit-urile cunoscutei trupe rock, nelipsite fiind acordurile naiului.

O prezență rarisimă și fascinantă a fost cea a artistului Marius Preda care a oferit momente unice la țambal. Alpaudat la scenă deschisă în repetate rânduri, artistul a trecut cu virtuozitate de la jazz, la rock și muzică clasică.
De o primire la fel de  călduroasă pe scenă s-a bucurat și artistul sibian Sergiu Cipariu, membrii Grupului Vocal Acapella, Cezar Cazanoi, Ovidiu Barteș, precum și studenții Universității de Muzică din București.

Nu mai puțin apreciată a fost și combinația făcută de Radu Nechifor și MT-Jay care au prezentat și un moment de clubbing.

La finalul unei seri spectaculoase, cei peste 40 de muzicieni prezenți au urcat pe scenă, în aplauzele miilor de sibieni și turiști sosiți în Piața Mare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.