AIRFIELD: Vineri începe distracția la Măgura

Știri de Sibiu, 31.07.2014

AIRFIELD Festival dă startul distracției, vineri, pe Aerodromul Măgura din Cisnădie. Singurul festival de muzică electro din Sibiu oferă și multiple variante de distracție pentru iubitorii de sporturi extreme: zbor cu avioane de agrement, salt cu parașuta și curse de dirt-bike.

Porțile Aerodromului Măgura se deschid vineri la ora 12.00, iar distracția pe scenă începe de la ora 18.00, oră de la care  DJ-ii vor mixa până dimineața, fără oprire.
Startul este dat de Gabi Ticulescu, urmând ca pe scenă să urce, în ordine, Răzan Mate, Others (KCN & PITZA), Ciprian Popa și GET SLOW (TOYGUN & ADI DUMITRA). La ora 01 în noapte, Mihai Popoviciu face show, iar de la 03.00 este programat să înceapă spectacolul artistului rusAndrey Pushkarev. Până în zori de zi vor mai urca pe scenă și Adi Dumitra (live set), Bozzo și Axel & Mishu.

Seara de sâmbătă la  începe tot la ora 18.00, cu Dex, urmat de Syl și Danaga. De la 23.00, în program este un live set cu Silent Strike & Dan Basu, muzicieni cunoscuţi sibienilor mai ales pentru clipul de promovare Sibiu. Tânăr din 1191. După show-ul lor, la mixer urcă Dj K-lu &Dj Sauce. La 03.00 este rândul veteranului Dj Vasile, urmat de Vlad Dobrescu. Programul de scenă continuă și în dimineața de duminică, după ora 10.00, DJ-ii din line-up vor avea mână liberă.

Participanţii la festival mai au şi alte posibilităţi de distracţie. Printre acestea, zborul cu avioane de agrement și saltul cu parașuta, dar și curse de dirt-bike. Toate detaliile despre orarul acestora şi despre tarife sunt disponibile la info point-ul amenajat.

După o noapte întreagă de distracţie şi o zi de sporturi extreme, participanţii se pot relaxa în chill zone, cu muzică ambientalăşi toate facilităţile necesare unei zi de relaxare în aer liber.
Cei care nu se pot lăsa de shopping nici în week-end pot achiziţiona obiecte vintage de la Black Sheep Market, amplasat în cadrul festivalului.

Transport gratuit de la Sibiu

Organizatorii pun la dispoziția participanților transport gratuit, cu microbuze, cu plecare din stația Cireșica (benzinăria Ana Oil).

În prima zi de festival, vineri, microbuzele vor pleca începând cu ora 15.00, iar sâmbătă vor avea loc transporturi gratuite începând cu ora 10.00. În ultima zi de festival, duminică, microbuzele sunt programate între orele 10.00-18.00.
Pentru cele trei zile de AIRFIELD FESTIVAL, Taxi 924 are o ofertă specială, cu un preț fix de 20 de lei pentru o cursă (Sibiu-Măgura sau Măgura-Sibiu).

AIRFIELD FESTIVALse desfășoară pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare. Au fost amplasate două scene, un dirt park, două zone de food & drinks, o zonă de camping cu facilități, o zonă de activități distractive, un centru de informare turistică, o zonă de parcare și spaţii destinate demonstraţiilor practice aeronautice.
Intrarea în spațiul de festival este liberă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.