Un autocar cu zeci de pasageri a luat foc pe DN1, în zona Bradu

Știri de Sibiu, 30.11.2018

Un autocar în care se aflau 58 de persoane a luat foc vineri în timp ce se deplasa pe DN1, în zona localității Bradu, județul Sibiu.

Pompierii sibieni  au intervenit de urgență  iar oamenii s-au autoevacuat, urmând  să fie cazați în scoala din localitate, infirmează Politia Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, focul care a afectat compartimentul motor a fost stins rapid, cu ajutorul pompierilor, nicio persoană nefiind ranită.

”Au intervenit un echipaj de pompieri și echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu. Nu sunt semnalate victime. Persoanele din autocar s-au autoevacuat iar incendiul a fost localizat si lichidat”, a declarat Cristina Criveanu, purtător de cuvant al ISU Sibiu.

UPDATE1: In urma incidentului, autoritățile locale sibiene au venit în sprijinul oamenilor afectați și le-au oferit cazare în incinta școlii din Bradu.

”În urma solicitării politistilor din cadrul Politiei Orasului Avrig, călătorilor li se asigura adapost în scoala din Bradu, până la sosirea din Brasov a altui autocar care să-i preia si să-i transporte la destinație”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pasagerii care se aflau în autocar sunt cetățeni români.

UPDATE2: In urma constatarilor ISU, se pare ca incendiul a fost cauzat de ”un scurt circuit la instalația electrică”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.