Licitație: Se schimbă paza la Aeroportul Sibiu

Știri de Sibiu, 29.03.2019

Aeroportul Internațional (AIS) Sibiu schimbă firma care se ocupă cu paza și securitatea regiei, începând din luna aprilie.

În urma licitației organizată în luna martie, noul contract de asigurare a pazei pentru o perioadă de doi ani, în valoare de 3,5 milioane lei, a fost câștigat de firma NEI Divizia de Securitate SRL din Brașov.

”Au solicitat documentația de atribuire un număr 20 de operatori economici interesați.Au depus oferte 2 (doi) operatori economici, respectiv D.O. Security Grup Pază și Protecție SRL și NEI Divizia de Securitate SRL. Câștigătorul este NEI Divizia de Securitate SRL”, a declarat pentru StirideSibiu Alexandra Păcuraru, purtător de cuvânt al AIS.

Potrivit acesteia câștigătorul licitației este invitat luni, 1 aprilie , pentru semnarea acordului cadru de servicii.

Aeroportul Internațional (AIS) Sibiu a lansat în luna martie procedura de achiziție pentru servicii de pază, după patru ani de la ultima selecție de ofere în urma căreia paza a fost încredințată firmei SC Civitas PSG SRL din Dolj, abonată la contractele cu regia sibiană.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Ion de la sat says:

    Au depus documentația și a câștigat la preț de nimic o firma evazionista . Stimabililor , o paza la aeroport nu se face la ce preț ari câștigat voi licitația . Faceți evaziune !