Șofer și căruțaș cercetați penal pentru că au părăsit victima la locul accidentului

Știri de Sibiu, 31.03.2019

Un șofer și un căruțaș din localitatea sibiană Brateiu sunt cercetați penal de IPJ Sibiu după ce duminică seara au fost implicați într-un accident soldat cu rănirea unei tinere care se afla în căruța lovită de mașină. Cei doi, în vârstă de 32 și 17 ani, au fugit de la locul accidentului, șoferul fugar fiind identificat cu alcoolemie de 0,34 mg/l.

Potrivit primelor cercetări, șoferul a pierdut controlul mașinii în timp ce circula pe strada Horia din localitate.

”A pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat in coliziune cu o căruță condusă regulamentar din sens opus de către un tânar în vârstă de 17 ani”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

O tânără de 18 ani care se afla în căruță a fost rănită și lăsată la locul accidentului atât de către căruțaș, cât și de șoferul care a intrat cu mașina în căruță.

”După producerea accidentului, cei doi – șoferul autoturismului si conducătorul atelajului, au părăsit locul faptei, fiind identificați in scurt timp la domiciliile lor. La testarea alcoolscopica a soferului turismului a rezultat o concentrație de 0,34 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a mai precizat Welter.

În timp ce polițiștii căutau cei doi fugari, tânăra de 18 ani a fost preluată de un echipaj SMURD.

”S-a acordat asistentă medicală tinerei de 18 ani, care a suferit traumatism al membrului superior și escoriații. Pacienta a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe din Mediaș”, a precizat Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.