Baschetbalist american internat la Sibiu. A fost găsit pe marginea unui râu!

Știri de Sibiu, 28.08.2014 medias, baschet, campionat, gaz

Un baschetbalist american care urma să joace din sezonul următor la echipa Gaz Metan Mediaș a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu miercuri seara, în urma unui incident mai puțin obișnuit. Sportivul a fost găsit pe malul râului Târnava Mare, după ce a avut tulburări comportamentale în timpul antrenamentelor.

Problemele baschetbalistului american au început mirecuri, în timpul antrenamentelor, cand oficialii clubului Gaz Metan au fost nevoiți să apeleze la ajutorul Poliției Locale pentru a-l tempera și duce la spital. Acesta ar fi devenit extrem de agitat pentru că „începuse să audă voci”, motiv pentru care s-a încercat transportarea lui la spital.

”Poliția locală a fost solicitată de oficialii clubului să transporte o persoană la Spitalul Clinic din Mediaș. Persoana în cauză a fost preluată de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe, iar în jurul orelor 14.00 a fugit din spital. După mai multe ore de căutări, pacientul a fost găsit de Poliția Locală în jurul de 18.30, pe malul râului Târnava, de unde a fost transportat la Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

De la Mediaș, sportivul a fost transportat de urgență la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, unde a rămas internat pentru investigații.

Ambasada SUA din București a fost înștiințată de cazul baschetbalistului, potrivit oficialilor Gaz Metan.

”Este un caz mai puțin obișnuit. Nu am toate datele referitoare la caz pentru ca nu sunt în țară, dar cert este că sportivul este acum la spital. A semnat contractul cu noi în urmă cu două zile și urma să efectueze vizita medicală la Sibiu…Acum nu știu ce se va întâmpla, având în vedere cele petrecute. A fost găsit pe malul râului. (…)Am anunțat și ambasada SUA despre starea lui pentru că nu ne-am mai confruntat cu un astfel de caz pana acum”, a declarat președintele Gaz Metan, Ioan Horoba.

”În acest moment pacientul se află sub îngrijirea medicului curant, este liniștit  iar situația este sub control„, a declarat pentru stiridesibiu.ro managerul Spitalului Clinic Județean Sibiu, Denisa Nicoara.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.