Primul teatru privat din Sibiu deschide stagiunea cu cinci premiere

Știri de Sibiu, 31.08.2014

Stagiunea 2014-2015 se anunța mai bogata pentru cultura sibiană. Bridge Theatre, primul teatru privat din Sibiu, propune iubitorilor de cultură cinci premiere în deschiderea stagiunii.

Spectacolul de deschidere este programat în data de 10 septembrie și propune o noua experiența, o invitație la „Botez”, în regia lui László Vadas, aflat la primul eveniment conceput pentru publicul sibian.

Bridge theatre okiSpectacolul este o montare dupa adaptarea textului de Mihail Zadornov, o comedie care trateaza cu mult umor si nuante tragi-comice tema trio-ului conjugal. Tânara naiva, “pițipoanca”, zapacita, dar determinata Petronela (Rada Constantinov), îi propune Elenei Vladimirovna (Alexandra Podu)- o nevasta asezata, inteligenta- o afacere indecenta:vânzare sotulului, Andrei Vasilievici (Radu Constantinov).ESte  O piesa contemporana într-un act cu multiple rasturnari de situatie.

În luna octombrie Bridge Theatre își aștepta spectatorii în fiecare zi cu zeci de spectacole de marți și miercuri la ora 19:00 , la sala teatrului de pe str. General Praporgescu, nr. 5, Sibiu. Rezervarile la spectacolele Bridge theatre se fac la numerele de telefon 0762 629 927 sau 0269 241 519, urmând ca biletele sa fie achizi?ionate în seara spectacolului, la intrare.

2 octombrie-„O zi de vara”
7 octombrie – „Povești”- spectacol pentru copii
15 octombrie – „Bunica Julieta”
22 octombrie- recital de poezie cu Florin Coșuleț și Constantin Podu.

Bridge theatre a fost înființat la Sibiu în 2013 și este primul teatru privat înființat după 89 care deține spatiu propriu destinat spectacolelor de teatru, dans, muzica, proiectiilor de film si expozitiilor.
Instituția privată produce spectacole și pentru cei mici. Printre primii sustinatori ai companiei se afla : Ofelia Popii, Iwan Brioc, Dan Hândorean, Florin Cosulet și Gabriela Neagu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.