Campanie de testare gratuită a pielii la Sibiu

Știri de Sibiu, 31.08.2014

Campania de dermoanaliză „Centrofarm îți pune tenul sub lupă”, din cadrul Programului Câștigă Viață, se desfășoară la Sibiu până în data de 30 septembrie. Locuitorii Sibiului sau cei din împrejurimi care ajung în farmaciile Centrofarm din Shopping City vor putea beneficia gratuit de servicii de consultanţă de specialitate şi dermoanaliză.

În cadrul campaniei, sibienii au ocazia să-și facă gratuit o analiza a pielii.Cu ajutorul dermoanalizatorului, cei interesați află în cateva minute care este tipul de ten şi primesc recomandare de specialitate privind îngrijirea pielii.

Se stabileste pentru fiecare pacient un pachet cu informații referitoare la piele: gradul de hidratare, cantitatea de sebum, fototipul –  care reprezintă gradul de pigmentare, sensibilitatea la soare, precum şi gradul de elasticitate (vârsta biologică a pielii).

De asemenea, prin acest test, se va putea stabili şi tipul de sensibilitate al pielii tale. Pacienții afla dacă tenul lor este cu predispoziţie alergică sau intolerant la anumite produse, dacă are cuperoză sau tendinţă de pigmentare neuniformă. În plus, consilierul de specialitate va oferi o soluţie de îngrijire sau, în funcție de rezultatul dermoanalizei, va  face recomandari către un cadru medical de specialitate.

„După rezultatul de succes pe care l-a avut campania de dermoanaliză în București, ne-am hotărât să mergem mai departe și să le oferim și locuitorilor din alte orașe ale țării posibilitatea să beneficieze gratuit de servicii de consultanţă de specialitate şi dermoanaliză. Centrofarm vine în ajutorul clienţilor și dorește ca prin această campanie să reuşească să informeze şi să educe cât mai multe persoane cu privire la importanţa îngrijirii adecvate a tenului”, a declarat Mirela Moroșanu, director medical Centrofarm.

În cadrul Programului Câștigă Viață, farmaciile derulează campanii medicale de prevenție, care au ca obiectiv informarea, educarea și prevenirea unor afecțiuni cu incidență ridicată, precum: bolile cardiovasculare, diabetul, afecțiunile pulmonare, osteoporoza, afecțiuni ale pielii, obezitatea, alergiile respiratorii și cancerul de col uterin. Campaniile medicale desfășurate de Centrofarm au loc sub patronajul Ministerului Sănătății și al Direcției de Sănătate Publică.

Toți clienții posesori de card Centrofarm se pot testa în cadrul campaniilor derulate în cadrul Programului Câștigă Viață și, în plus, au acces gratuit la peste 10.000 de servicii de prevenție, în baza punctelor acumulate pe card.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.