Turcan: AEP devine noul ”DGASPC-Teleorman”; Vor dubla funcțiile

Știri de Sibiu, 16.04.2019

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan este de părere că Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) ar putea să devină un nou ”DGASPC-Teleorman”, în condițiile în care PSD intenționează să crească până la dublare numărul de funcții pentru ”clientela de partid”.

”Autoritatea Electorală Permanentă devine pe zi ce trece o nouă filială a PSD. După ce PSD și-a instalat propriul președinte la șefia AEP, acum dorește să angajeze toată clientela de partid la această instituție.Prin noile propuneri ale președintelui AEP, aproape că se va dubla numărul de funcții, de la 295 la 520. AEP are șansele să devină astfel un nou ”DGASPC-Teleorman””, spune raluca Turcan.

Deputatul sibian este de părere că noul președinte AEP, Constantin-Florin Mitulețu, apăra interesele PSD și ale banilor și că nu a acceptat funcția ”pentru a gestiona corect alegerile din România”.

” Drept dovadă stă solicitarea de a primi o diurnă de 2% pe motiv că nu este din București, iar banii către PSD vor curge fără probleme.În plus, a concentrat toată puterea în propriile mâini. Vicepreședinții nu mai au nicio responsabilitate, vor fi marginalizați și forțați să accepte decizii la care nu pot fi parte”, mai spune Turcan pe Facebook.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.