USR: Dezbatere la Sibiu despre cariere și provocările UE

Știri de Sibiu, 16.04.2019

Sibianul Nicu Ștefănuță și Daniela Șerban, candidați ai Alianței 2020 USR PLUS pentru Parlamentul European, participă joi,18 aprilie, la evenimentul „Cariere europene pentru tineri și provocările politicii externe a Uniunii Europene” organizat la Sibiu.

Dezbaterea despre provocările economiei și politicii externe a UE este destinată sibienilor, cu precadere studenților, care sunt așteptați joi, de la ora 10.00, la Hotel Ibis.

Potrivit unui comunicat al USR Sibiu, candidații pentru PE vor vorbi, din experiența lor, despre cum își pot construi tinerii o carieră europeană în România sau în PE, despre provocările politicii externe a UE și vor prezenta oportunităţi deschise tinerilor absolvenţi sau tinerilor profesionişti de a accede la o carieră europeană.

”Vom discuta problema stagiilor de practică neplătite și obiectivul Alianței 2020 USR PLUS de a implementa programe de educație antreprenorială a tinerilor, co-finanțate din fonduri UE, care să pregătească viitoarele generații de antreprenori responsabili încă de pe băncile școlii. Tinerii vor afla cum se pot implica mai mult în procesul de schimbare și dezvoltare a României și prin participarea la vot pe 26 mai”, precizează USR.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.