Fenomene extreme în România. Pagube produse de TORNADA în Drajna

Știri de Sibiu, 30.04.2019

Cel puţin 10 case au rămas fără acoperişuri din cauza tornadei ce s-a format marţi în judeţul Călăraşi, în zona localităţii Drajna, a declarat, mediafax.ro prefectul judeţului, George Iacob.

Vântul puternic din zonă a afectat mai multe gospodării din zonă, iar acoperişurile mai multor case au fost smulse. „Conform informaţiilor care mi-au parvenit până acum, se pare ca 10-12 case din zona Drajna – Dragalina – Brâncoveanu au rămas fără acoperişuri”, a declarat Iacob.

El a mai spus că, în afară de aceste locuinţe şi de autocarul răsturnat, până acum nu are informaţii privind alte pagube produse de tornadă în judeţ.

O tornadă impresionantă a fost filmată, marţi, de mai mulţi şoferi în zona localităţii Drajna din judeţul Călăraşi, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare.

Un autocar cu 39 de pasageri s-a răsturnat, marţi, pe raza localităţii Drajna din judeţul Călăraşi, anunţă reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Judeţul este sub cod portocaliu de viijelii, iar în zonă a fost filmată şi o tornadă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.