Turcan: PNL și FDGR dau un semnal de unitate și forță. Experimentele politice trebuie evitate! (VIDEO)

Știri de Sibiu, 15.05.2019

PNL și FDGR au lansat miercuri, la Sibiu, în conferință de presă comună, un semnal de ”unitate și forță” pentru alegerile europarlamentare din 26 mai și referendum, prilej cu care președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a atras atenția alegătorilor că trebuie să nu irosească votul pe ”experimente politice” care nu vor avea șansa să negocieze pentru România în viitorul Parlament European.

Citeste si: Membrii FDGR, sfătuiți să meargă la referendum și să nu voteze PSD sau ALDE

”În acest moment, România are un garant al drumului european – președintele Klaus Iohannis. Alături de președintele Klaus Iohanis, astăzi dau un semnal de unitate și de forță PNL și FDGR. (…) Este foarte important ca votul celor care vor cu adevărat o Românie europeană să nu fie irosit pe construcții politice care nu au forța să negocieze în interesul României și cu efect direct asupra cetățenilor. PNL este parte a celei mai puternice familii europene- PPE, care are cea mai valoaroasă forță de negociere la nivel european. Experimentele politice interne care nu pot ajunge acolo unde poate exista decizia politică europeană, trebuie evitate”, a declarat Raluca Turcan.

In opinia liderului PNL, singura construcție politică viabilă este cea legată de președintele Klaus Iohannis, PNL – forța politica în PPE, și un guvern cu care președintele să lucreze ”în interesul romanilor”.

La randul sau, președintele FDGR, Paul Porr, a lansat membrilor și simpatizanților indemnul să nu voteze la alegerile europarlamentare din 26 mai cu reprezentanții PSD și ALDE și să acorde votul PNL.

În conferința de presă, președintele FDGR a explicat de ce Forumul susține PNL în alegerile europarlamentare și de ce nu merge pe varianta USR – PLUS sau PMP.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.