Noi abordări la Feeric Fashion Week: Colecții pictate manual sau din lână de lamă, la Sibiu

Știri de Sibiu, 28.06.2019

Feeric Fashion Week anunță trecerea la noi tendințe în cadrul celei de-a 11-a ediții a festivalului de modă de la Sibiu ”aliniindu-se trendului global de reducere a nivelului de poluare”.

Potrivit unui comunicat remis redacției, brandul argentinian Ocantos care vine pentru al 4-lea an consecutiv la Feeric Fashion Week, folosește în noua sa colecție materiale organice pictate manual de către artistul plastic Eduardo Perez Gonzalez Ocantos. În plus, în această ediție, lâna de lamă este unul dintre materialele noi utilizare în crearea colecției, fiind procesată integral prin metode tradiționale specifice Americii de Sud.

Cea de-a 11-a ediție a festivalului de modă de la Sibiu oferă anul acesta publicului ”evenimente în acord cu toate demersurile internaționale”.

”Unele voci poziționează moda pe locul doi între cele mai poluatoare industrii. Organizații non profit, dar și corporații, investesc major în campanii de conștientizare și chiar în cercetare, pentru a reduce nivelul de poluare. Tot mai mulți designeri independenți își gândesc noile colecții în acord cu mesajele de conștientizare pe care le transmit atât piața cât și marii jucători”, spune Mitichi, președintele festivalului.

Cea de-a 11-a ediție a Feeric Fashion Week reunește la Sibiu, în perioada 17 și 21 iulie, designeri din toate colțurile lumii ce vor prezenta noile lor colecții în spații neconvenționale din oraș și din județul Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.