Jandarmii și vânătorii caută un ursuleț văzut pe străzile Sibiului

Știri de Sibiu, 30.06.2019

Mai mulți jandarmi, polițiști locali, vânători sportivi și angajați ai Primăriei Sibiu caută în cartierele din Sibiu un pui de urs care ar fi fost văzut în cartierul Valea Aurie.

Potrivit Jandarmeriei Sibiu, ursulețul a fost văzut sâmbăta dimineața, când ”o persoană a sesizat faptul că pe strada Bahluiului intersecție cu Aleea Călăreților a văzut un urs de talie mică”.

Echipe formate din 8 jandarmi și 4 polițiști locali și un vânător de la AJVPS Sibiu au încercat încă de ieri să dea de urmele animalului, însă fără succes, motiv pentru care duminică mobilzarea a fost extinsă.

”Activitatea de scotocire și supraveghere s-a reluat în zonă, în dimineața zilei de 30 iunie, începând cu ora 06.00 de către un echipaj de jandarmerie.În activitate vom fi sprijiniți în continuare de către AJVPS Sibiu și Serviciul Public Grădina Zoologică Sibiu”, a precizat Floriana Picioiu, putrător de cuvânt al IJJ Sibiu.

Oficialul IJJ Sibiu nu a putut să precizeze zonele în care se fac căutari și nici numărul de efective mobilizate în orașul Sibiu pentru găsirea si prinderea animalului.

UPDATE: La solicitarea StirideSibiu, Jandarmeria precizează că animalul este căutat duminică tot în zona Valea Aurie, fiind mobilizați 4 jandarmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.