Violențele din 10 august, marcate cu protest la Sibiu

Știri de Sibiu, 31.07.2019

Violenţele din 10 august 2018 din Bucuresti, când jandarmii au folosit bastoane de cauciuc şi gaze lacrimogene impotriva protestatarilor anti-PSD, sunt marcare cu manifestări de stradă la Sibiu.

În 10 august, sibienii vor ieși în stradă în cadrul unui protest avizat de Primărie. Punctul de întâlnire va fi platoul din fața magazinului Dumbrava, după care se va mărșălui pe străzi.

”Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat și avizat favorabil cererea formulată de către o persoană fizică referitoare la organizarea și desfășurarea unui protest cu tema „ Comemorarea evenimentelor din 10 august 2018 de la București”. Protestul se va desfășura în data de 10.08.2019, în intervalul orar 19-22”, potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu.

Conform avizului, manifestarea va începe în Piața Unirii, pe platoul asfaltat din fața Magazinului Dumbrava, de unde se va pleca în marș pe următorul traseu: Piața Unirii (platoul asfaltat din fața magazinului Dumbrava)-Calea Dumbrăvii-B-dul. Mihai Viteazu – Sensul giratoriu aflat la intersecția dintre str. N. Iorga cu B-dul. M. Viteazu și retur.

De asemenea, în situația în care vor participa mai mult de 10.000 de persoane, traseul se va modifică, iar din sensul giratoriu aflat la intersecția dintre str. N. Iorga cu B-dul. M. Viteazu, participanții vor continua marșul pe str. Rahovei-str. Semaforului-str. Ștefan cel Mare-str. Bâlea-b-dul C. Coposu-Piața Unirii (pe platoul asfaltat din fața magazinului Dumbrava), mai informează Primăria Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.