Terra Building se ocupă de gazonul ”Municipalului”; Contract de peste 1 mil. euro

Știri de Sibiu, 07.08.2019

Primăria Sibiu a încredințat firmei Terra Building, abonată a lucrărilor publice din oraș, contractul de peste 1 milion de euro destinat refacerii suprafeței de joc a Stadionului Municipal Sibiu. Noul gazon ar urma să fie gata spre sfârșitul lunii octombrie, timp în care FC Hermannstad va fi nevoită să joace în continuare la Tg. Mureș.

Potrivit contractului, firma se va ocupa de decopertarea terenului de joc, montarea sistemului de drenaj a apei, montarea sistemului de irigații pentru gazon, montarea unui sistem de încălzire pentru ca gazonul să poată fi utilizat și în sezonul rece și așternerea stratului de înrădăcinare a noului gazon.

Contractul a fost semnat în 7 august iar termenul de execuție a lucrărilor este de 75 de zile.

“Știu că fanii fotbalului sunt nerăbdători, dar nu dorim să executăm doar lucrări de fațadă. Vrem să dăm Sibiului un stadion pe care se pot juca competiții europene. Pentru asta avem de planificat, contractat și executat lucrări foarte ample, cu respectarea unor proceduri legale, care nu se pot face peste noapte. Stadionul este important și pentru noi, în strategia noastră de a sprijini sportul sibian.”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, după semnarea contractului.

Lucrarea de refacerea suprafeței de joc a Stadionului Municipal a fost ofertată de de cinci firme. În urma licitației, SC Terra Building SRL se va ocupa de investiția în valoare de 4.758.138,53 lei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.