Turcan: În toată țara avem nevoie să se întâmple ca la Sibiu – majoritate pentru Johannis

Știri de Sibiu, 10.08.2019

Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat sâmbătă, la startul campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis, că în toată țara este nevoie să se întâmple ce s-a întâmplat la Sibiu când Iohannis a fost primar, respectiv să obțină o majoritate parlamentară și un Guvern ”cu care să lucreze”.

În opina s-a, un nou mandat de președinte pentru Klaus Iohannis este ”vital pentru România” întrucât țara are nevoie de ”o restructurare din temelii”.

”De aceea, PNL, de aici, de la Sibiu, dă un semnal de forță că în toată țara avem nevoie să se întâmple exact ceea ce s-a întâmplat și la Sibiu. Când președintele Klaus Iohannis a avut un Consiliu Local cu care să lucreze, a pus Sibiul pe harta Europei, un centru de atracție pentru oamenii care vor să se simtă mai bine. În momentul în care Klaus Iohannis va avea un Guvern și o majoritate parlamentară cu care să lucreze, România va fi repusă pe locul pe care îl merită în rândul țărilor europene”, a declarat Raluca Turcan.

PNL Sibiu și-a propus să strângă peste 35 de mii semnături, cu speranțe de depășire.

”Este numărul de semnături pe care l-am strâns pentru alegerile europarlamentare. Dar, așa cum simțim pulsul și vedem oamenii că ne întreabă cum să semneze pentru Klaus Iohannis, cred că numărul va fi mai mare, poate chiar cel mai mare de până acum”, a mai spus Turcan.

PNL Sibiu a dat sâmbătă startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis, în Parcul Astra, unde a fost amplasat un cort.

Parlamentarii PNL, lideri locali și județeni au fost prezenți la eveniment, după care au continuat demersul spre Piața Cibin și Sala Transilvania.

Potrivit PNL, sibienii vor putea să semneze pentru susținerea candidaturii lui Iohannis și la corturile ce vor fi amplasate, începând cu săptămâna viitoare, în cartierul Ștrand (zona parcului), pe strada Semaforului-piață, pe bdul M. Viteazul (vizavi de CASS) și în zona Terezian-Sibiul Nou.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. Sibiul e cunoscut ca polul nazismului in Romania…
    Cu alte cuvinte, Turcanca capiata, vrea nazism in toata Romania.

  2. Georgeta Tibera says:

    Chiar nu va e rusine cersetorilor, ce ati facut pentru acest popor..??? Când ati fost la putere cu Ciolos , ati mâncat și va-ti ghiftuit și pe noi, ne-ați pus sa plătim taxe …Voi sunteti la Zi, cu taxele …???