TOP 7 locatii pentru SEDINTE FOTO demne de un INFLUENCER

Știri de Sibiu, 13.08.2019

   Iti place sa pozezi? Te pasioneaza fotografia? Iti place sa fii activ pe retelele sociale si alegerea unor poze potrivite iti da batai de cap? Fie ca faci poze cu un Iphone sau cu un aparat profi, uneori locatia este cea mai importanta. 

Daca vrei sa pozezi sau sa te pozezi mai ceva ca un influencer, iata care sunt TOP 7 LOCATII pentru SEDINTE FOTO demne de un INFLUENCER:

  1. Parcurile si gradinile

Parcurile si gradinile pot oferi peisaje de vis, de la zone impanzite de flori si copaci, pana la lacuri intinse sau alei pietruite. O sedinta foto intr-un parc poate fi cu adevarat speciala, daca alegi locul potrivit si te folosesti de minunatiile din jur, de la lebede si pana la copaci batrani. In Romania exista parcuri deosebite, asa ca merita sa dai o sansa unei astfel de locatii.

        2. Fantanile

    Pozele in apropierea unor fantani frumoase pot fi foarte reusite. Incearca o astfel de sedinta foto, fie ca e vorba de o fantana din centrul orasului sau de una dintr-o gradina umbroasa. Cel mai important aspect este curatenia fantanii, asa ca, alege una care sa fie ingrijita.

           3. Cladirile vechi

     Cladirile vechi au farmecul lor, asa ca vor arata numai bine in pozele tale, daca alegi unghiurile potrivite. Alege o cladire cu farmec si istorie din orasul tau si incearca cateva poze, punandu-te in pielea unui turist.

           4. Monumentele istorice

    Profita la maxim de frumusetea monumentelor istorice si nu ezita sa te pozezi in apropierea lor. In Romania exista numeroase monumente istorice incarcate de emotie si istorie, cum ar fi Cazinoul din Constanta sau Castelul Peles din Sinaia. 

             5. RoofTop-urile

   Alege un rooftop frumos amenajat si pregateste-te de sedinta foto. Sfatul nostru este sa astepti apusul soarelui, pentru poze romantice sau chiar sa alegi o sedinta foto pe timp de noapte, cand te poti bucura de decoratiunile luminoase. Adu chiar tu de acasa cateva benzi LED pentru fotografii artistice si amuzante. Pe LEDEL.RO gasesti astfel de benzi, de culoare verde, albastra, galbena sau chiar multicolore. 

            6.  Mall-urile

      Desi nu par cea mai potrivita locatie pentru un photoshooting, mall-urile iti ofera o lumina artificiala de calitate, un decor modern si sigle luminoase de care sa te folosesti. Asteapta pana la o ora apropiata de inchidere, pentru a evita aglomeratia si incearca cateva cadre in zonele cele mai frumos decorate ale mall-ului. 

   Nu este necesar sa te imbraci extravagant, deoarece locatia nu este potrivita pentru tinute prea elegante sau opulente.

       7. Parcarile subterane

 Din nou, un loc putin iesit din comun pentru o sedinta foto, insa parcarile subterane iti permit sa faci o groaza de poze cool, folosindu-te de multitudinea de spatiu oferit atunci cand sunt aproape goale. Alege o parcare subterana pe care o cunosti si incearca orele dimentii pentru a prinde suficient spatiu liber.

      Un photoshooting reusit nu trebuie sa aiba loc in zone exclusiviste sau in vacante scumpe, incearca cateva dintre locatiile de mai sus si nu uita sa te distrezi cat de mult poti deoarece o sedinta foto poate fi o activitate super amuzanta.

(P)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.