CSU Sibiu pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon

Știri de Sibiu, 15.08.2019

Clubul sibian de baschet pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon, începând de luni, 19 august, prețurile variind între 300 și 700 de lei, în funcție de sector.

BC CSU Sibiu anunță că pune în vânzare, la sediul clubului, cardurile-abonament pentru noul sezon competițional.

”Timp de trei săptămâni, abonații vechi au posibilitatea de a-și reînnoi abonamentul vechi, păstrând același loc, urmând ca din 9 septembrie să fie dechisă vânzarea pentru cei care nu au avut abonament în sezonul anterior.Iubitorii baschetului sibian sunt așteptați începând de luni, 19 august 2019, la sediul CSU Sibiu (str. Rennes, nr.2), pentru a-și procura cardurile de acces pentru întregul sezon”, anunță CSU Sibiu.

Prețurile abonamentelor pentru întregul sezon sunt de 300 lei pentru sectorul A și Sectorul B, 400 lei pentru sectoarele C și D și 700 lei la sectorul VIP.

Programul de vânzare a abonamentelor este de luni până joi, între orele 12:00 și 18:00, iar primele trei săptămâni le sunt dedicate exclusiv abonaților sezonului 2018-2019.

Abonamentele asigură locul în sală și acces la toate partidele BC CSU Sibiu de pe teren propriu din acest sezon. BC CSU Sibiu va juca în Sala Transilvania minim 15 de meciuri în Liga Națională, 1 în Cupa României și minim 3 în competițiile europene.

Biletele de acces pentru fiecare meci din sezonul regulat vor costa 20 lei, iar pentru partidele din TOP 6, Play-off și Fiba Europe Cup prețul unui tichet de acces va fi de 25 de lei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.