Museum Shop: S-a deschis standul cu produsele micilor mesteri populari

Știri de Sibiu, 15.08.2019

Vizitatorii Muzeului Astra din Sibiu pot sa cumpere, de joi, si suveniruri create de cei mai mici si talentati mesteri populari din judet.

Produsele micilor meșteri ai Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale” au fost expuse spre vanzare în, Galeriile de Artă Populară din Muzeul ASTRA, oferind astfel o sansa de castig micilor creatori.

Muzeul ASTRA în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu a deschis standul dedicat produselor micilor meșteri olimpici, participanți la faza naţională a celei de-a XXIV-a editii a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”.

Creatiile copiilor sunt expuse amenajat în cadrul Museum Shop-ului din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiu situat la intrarea principală.

Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale” organizat[ de Muzeul ASTRA, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu a reușit în cei 24 de ani de activitate cu coppii să se impună în sfera manifestărilor cultural-naționale și să creeze reale posibilități de promovare a valorilor autentice de artă populară la toate categoriile de public, să formeze – în special pentru copii – un cadru real de percepere a fenomenului etnografic
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.