Maple Bear deschide la Sibiu prima școală canadiană din Europa

Știri de Sibiu, 22.08.2019

Maple Bear, cea mai importantă rețea de școli canadiene din lume, deschide la Sibiu, începând de anul viitor, prima școală canadiană din Europa, respectiv prima școală româno -canadiene în România, unde vor învăța 300 de copii.

Potrivit unui comunicat remis redacției, deschiderea oficială a școlii va avea loc luni, 2 septembrie, în prezența Ambasadorul Canadei în România, Kevin Hamilton.

”În prezența Excelenței sale, Ambasadorul Canadei în România, domnul Kevin Hamilton, și a comunității de părinți, reprezentanții Maple Bear de la nivel global și echipa locală vor prezenta proiectul primei școli primare româno – canadiene care va fi funcțională începând cu septembrie 2020 și care își va deschide porțile pentru 300 de copii din Sibiu. Vom sărbători, de asemenea, deschiderea primei grădinițe Maple Bear din România de la Sibiu”, se menționează în comunicatul Maple Bear pentru Europa Centrală și de Est.

Maple Bear deține în prezent mai mult de 380 de școli Maple Bear în 15 țări, cu 40 000 de elevi. Din rețeaua Maple Bear fac parte grădinițe, școli primare, gimnaziale și licee. Rețeaua școlară se extinde în 20 de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv în România.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Maple Bear deschide la Sibiu prima școală canadiană din Europa […]