Bărbatul rănit de un copil cu scuterul, în comă

Știri de Sibiu, 30.08.2019

Bărbatul în vârstă de 62 de ani din localitatea Turnu Roșu, județul Sibiu, lovit joi seara de un scuter condus de un copil în vârstă de 12 ani care se plimba pe strazile comunei, este în stare gravă la Spitalul Județean Sibiu.

”Pacientul a fost adus în stop-cardio respirator resuscitat. A suferit leziuni la nivel cerebral și este în comă, sub observație, în cadrul Secției de Terapie Intensivă”, a precizat pentru StirideSibiu Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Potrivit Poliției Sibiu, protagonistul accidetului cu consecințe extrem de grave este un copil de numai 12 ani din localitate.

Potrivit legii, toate vehiculele ce depășesc viteza de deplasare de 25km/h trebuie inregistrate ca mopede la primărie și pot fi conduse pe drumurile publice doar de persoane care dețin carnet de conducere.

Cazul este instrumentat de Poliția Sibiu, în vederea încadrării juridice și stabilirii circumstanțelor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Citizen Citizen says:

    De fapt scuterul a fost schimbat. Copilul a accidentat omul cu o motocicleta cu care face spectacol regulat prin sat. A fugit acasa si a adus scuterul in locul motocicletei. Acu sa vedem politia la datorie pentru ca pina acum nu s-a vazut. Aici la Turnu Rosu nu exista nici lege nici polotie la datorie. Doar tot felul de indivizi cu masini neinmatriculate sau motociclete ca in cazul de fata. Eu am fost depasit de copilul in cauza pe linie continua in sat intr-o curba fara vizibilitate. Din fata venea o femeie pe bicicleta care a fost nevoita sa intre in sant pentru a nu intra in motocicleta “copilului”. Toata lumea stie ca afost de fapt motocicleta dar nu scuter dar pana la urma frica si banii vor vorbi. Fie numele politiei din Turnu Rosu slavit in veci pentru ordinea si legea din sat.