Dandea, Popovici și Blănaru au părăsit Hermannstadt; Mureșan: Apreciem jucătorii de valoare (VIDEO)

Știri de Sibiu, 31.08.2019

Jucătorii Alexandru Dandea, Sergiu Popovici și Ștefan Blănaru s-au despărțit de FC Hermannstadt, la echipă urmând să mai facă în continuare schimbări, potrivit președintelui FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan.

”Am încercat să creștem calitatea lotului. Am adus 16 jucători calitativ mai buni decât cei din sezonul precedent. Am adus jucători U21 cu 4-5 ani făcuți ca juniori în Italia, unde nivelul tehnico-tactic este foarte ridicat. Criteriul principal prin care s-au făcut transferurile a fost valoarea profesionala. Nu s-a ținut cont de origini sau de alte motive. Până în doi septembrie s-ar putea să mai plece jucători și s-ar putea să mai vină alții în locul celor plecați. Noi apreciem jucătorii de valoare. Ca dovadă, i-am prelungit și mărit în aceste zile contractul cu doi ani lui Petrișor Petrescu.”, a declarat Mureșan în conferință de presă.

Drept urmare, antrenorul Constantin Enache nu se va mai baza pe vechii jucători ai echipei- Dandea, Popovici și Blănaru, înfruntarea de duminică, 1 septembrie, Chindia.

Echipa Sibiului joacă duminică cu Chindia Târgoviște începând cu ora 18.00, pe Stadionul Trans-Sil din Tg. Mureș.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.