Motocicliști implicați într-un accident în lanț pe DN1 (UPDATE)

Știri de Sibiu, 31.08.2019

Două echipe medicale SMURD au intervenit sâmbătă după-amiaza pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier pe DN1, în județul Sibiu, în care au fost implicate o mașină și două motociclete, informează ISU Sibiu.

Din primele informații, accidentul s-a produs între localotățile Avrig și Bradu, unde se pare că două persoane au fost rănite.

”Se intervine cu două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare. Din primele informații, sunt implicate două persoane, conștiente”, a informează ISU Sibiu.

UPDATE1 : Accident în lanț ; Tafic blocat total

Potrivit Poliției Sibiu, traficul pe DN1, în zona accidentului, a fost blocat total. Conform datelor furnizate de Poliția Rutieră, este vorba despre un accident in lant, cu mai multe tipuri de vehicule, inclusiv un microbuz.

” Patru autovehicule sunt implicate în accident, pe fondul nepăstrării distantei regulamentare în mers. Pe acest fond, s-a produs o coliziune în lanț între un autoturism, o motocicletă, un jeep și un microbuz cu remorca. Din primele cercetări, autoturismul este responsabil de producerea accidentului”, a precizat Luciana Lazar, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

UPDATE2: Persoanele rănite, un bărbat și o femeie, au fost transportate la spital.

”S-au acordat îngrijiri medicale ambelor persoane, un bărbat în vârstă de aproximativ 49 de ani, cu suspiciune fractură membru superior, și o femeie în vârstă de aproximativ 39 de ani, politraumatizată”, a declarat Valentin Larie, reprezentantul ISU Sibiu.

UPDATE3: Traficul pe DN1, intre Sibiu și Brasov, a fost reluat în jurul orelor 15.30, pe ambele sensuri de mers, informează IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.