Slovenul Blaz Rola, favoritul Sibiu Open 2019

Știri de Sibiu, 13.09.2019

Slovenul Blaz Rola, ocupant al locului 127 în clasamentul ATP, este favoritul celei de-a opta ediție a Sibiu Open, dotat cu premii totale în valoare de 50.000 de dolari. Ediția din acest an debutează luni, 16 septembrie, și îl readuce pe zgura de la Sibiu pe olandezul Robin Haase, câștigătorul ediției din 2016.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, principalul favorit al ediției din acest an este slovenul Blaz Rola, ocupant al locului 127 în clasamentul ATP. Rola este un nume mult mai cunoscut peste ocean, unde a fost campion atât la simplu cât și la dublu în circuitul universitar NCAA. El face parte din echipa de Cupa Davis a Sloveniei și cea mai bună clasare ATP a fost locul 78.

Foto:.facebook.com/blazrolaATP

Un alt jucător foarte experimentat în turneele Challenger și care vine la Sibiu este favoritul numărul 3, portughezul Pedro Sousa. El a reușit să acceadă în prima 100 de jucători în clasamentul ATP după ce a câștigat nu mai puțin de 7 titluri în turneele Challenger și a disputat alte 5 finale.

Unul dintre cei mai buni jucători ai Ungariei vine și el la Sibiu Open. Deși nu a urcat niciodată mai sus de locul 130 ATP, Attila Balasz se poate lăuda cu un număr record de titluri naționale în Ungaria, nu mai puțin de 6.

De asemenea, supă o pauză de 2 ani, campionul din 2016, Robin Haase, revine la Sibiu în încercarea de a câștiga un nou titlu în turneul Challenger. Haase este unul dintre puținii jucători de tenis din lume ce a participat la ultimele 36 de turnee de Grand Slam pe Tabloul Principal, ceea ce îl face, de departe, cel mai experimentat jucător de la Sibiu Open, precizează organizatorii.

Duminică, 15 Septembrie 2019, la ora 10:00, se va Tragerile la sorți pentru Tabloul Principal de Simplu și Dublu sunt programate duminică, iar luni, 16 septembrie, vor avea loc meciuri din calificări, urmate imediat de primul tur din Tabloul Principal de Simplu.

Jucătorii vor putea fi vazuți de iubitorii de tenis, sâmbătă și duminică, când vor face antrenamente pe terenurile de la Baza Pamira.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.