Aproximativ 22 de mii de sibieni au semnat pentru Viorica Dăncilă președintele României!

Știri de Sibiu, 19.09.2019

Aproape 1.500.000 de oameni au semnat pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, dintre care aproximativ 22 de mii de sunt sibieni, potrivit unui comunicat transmis de PSD Sibiu.

Social- decomcrații le-au mulțumit public ”românilor care cred în noi, care ne-au arătat astfel că apreciază ceea ce am făcut pentru România până acum și care ne-au transmis că trebuie să continuăm implementarea măsurilor pentru bunăstarea oamenilor”.

“Este momentul ca România să aleagă o femeie în funcția de Președinte. O femeie are capacitatea să mențină echilibrul și în același timp să conducă cu multă înțelepciune și răbdare. Viorica Dăncilă a dovedit că este un prim-ministru performant și cu siguranță va fi un Președinte foarte bun pentru țara noastră. O apreciez pentru tenacitatea dumneaei și pentru faptul că este un om bun. Femeia Viorica Dăncilă nu este un om oarecare, este o femeie care a ales să fie mamă prin adopția unui copil și este o femeie capabilă să se împartă între familie și carieră și să rămână alături de fiecare român”, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.