Hoții care au devastat șantierele din Șelimbăr, în libertate. Avertismentul Poliției!

Știri de Sibiu, 19.09.2019

Polițiștii sibieni recomandă firmelor care au deschise șantiere să își ia măsuri de securitate suplimentare, după ce s-a decis ca membri ai grupului de hoți prinși că au furat din Șelimbăr bunuri și utilaje de peste 18 mii de euro să fie cercetați în libertate.

Mai exact, cei 4 bărbați din localitatea Nou, județul Sibiu, bănuiți că au furat bunurile de pe un șantier deschis pe Strada Doamna Stanca, sunt acum liberi. Doi sunt căutați în continuare de oamenii legii, în timp ce alți doi, inclusiv cel reținut miercuri pentru 24 de ore, sunt cercetați în libertate.

Urmare a măsurii dispusă de judecători, polițiștii atrag atenția asupra pericolului pe care cei în cauză îl reprezintă și recomandă firmelor să își ia măsuri suplimentare de pază.

”Având în vedere că există indicii temeinice că aceste persoane intenționează să mai comită astfel de fapte, le recomandăm proprietarilor de șantiere să își ia măsuri suplimentare de asigurare a acestora. În același timp, din informațiile deținute, aceste persoane se folosesc în comiterea faptelor de autovehicule de tip microbuz de marfă, alb. În cazul în care în imediata apropiere a șantierelor observați persoane suspecte sau acest timp de autovehicul, a căror prezentă nu poate fi justificată, vă recomandăm să sesizați Poliția Sibiu prin apel 112”, transmite IPJ Sibiu.

Totodată, IPJ Sibiu recomandăm persoanelor cărora li s-au furat bunuri de pe șantier să se adreseze polițiștilor Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, în vederea recuperării prejudiciului.

Pentru găsirea și prinderea hoților au fost mobilizați polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, care au fost sprijiniți Direcția de Operațiuni Speciale și Serviciul de Acțiuni Speciale Sibiu.

Citeste si: IPJ Sibiu: Tânăr reținut și alți 3 căutați pentru furturi de pe șantiere
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.