Fostul prefect și fostul subprefect de Sibiu au intrat în ALDE

Știri de Sibiu, 12.10.2019

Fostul prefect al județului Sibiu, Adela Muntean, și fostul subprefect, Horațiu Marin, schimbați din funcție recent de Guvernul Dăncilă, au intrat în Partidul Alianța Liberalilor (ALDE).

Anunțul a fost făcut sâmbătă, 12 august, de președintele ALDE Sibiu, în conferință de presă, în prezența președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Gheorghe Tocaciu a salutat prezența în conferință a ”doi membri noi”, Adela Muntean și Horațiu Marin.

 ”Mă bucur că Adela Muntean ni se alătură, este o fire energică, implicată. M-aş bucura ca cel puţin la ALDE să vedem că este locul unde femeile sunt bine primite şi implicate în politică”, a declarat Tăriceanu.

Ambii au ales tabĂra ALDE, după ce au ajuns în funcții publice susținuți de PSD.

”Aici am gasit o echipă cu care putem să construim. Stiti bine, am fost membru PSD din 2013, dar în ultimul timp nu m-am regăsit sub nicio formă”, a declarat Horațiu Marin.

”Am simțit de ceva timp că trebuie să fac pasul în politică. ALDE este locul unde am găsit o ușă larg deschisă”, a completat Muntean.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Avem in oglinda doi fosti prefecti de Sibiu, din partea PSD, domnul Ioan Cindrea si doamna Adela Munteanu. Amandoi au fost destituiti din functii. In timp ce domnul Ioan Cindrea a ramas consecvent doctirinei politice social-democrate si este, in continuare membru PSD, doamna Adela Munteanu a trecut de la stanga la dreapta.