Mai mult de jumătate din directorii CNAIR și-au pierdut funcțiile

Știri de Sibiu, 13.10.2019

Compania națională de drumuri anunță reorganizarea schemei de personal prin reducerea de la 28 de posturi de directori la 12, începând cu luna octombrie.

Potrivit unui comunicat CNAIR, renunțarea la cele 12 posturi de director reduce cheltuielile de personal ale companiei de drumuri cu peste 10 mil. lei pe an.

Directorul general al CNAIR, susține că decizia de reducerii structurii ”stufoase și rigide” a fost luată pentru susținerea ”performanței tehnico-economice și financiare a companieinecesitatea performanței tehnico-economice și financiare a companie”.

“Această schimbare este o una majoră, atât a structurii organizatorice, cât și din perspectiva funcționalității decizionale. A fost un moment așteptat și care va determina noi așteptări. Consider că această schimbare este susținută de necesitatea performanței tehnico-economice și financiare a companiei, care să se concretizeze prin rezultate certe și proiecte finalizate.Consider că deciziile luate acum sunt constructive și, subliniez, că ele nu înseamnă neapărat un reproș, ci sunt elemente concrete ale unei noi viziuni de funcționare și dezvoltare a companiei. Acest lucru înseamnă să trecem de la o structură stufoasă si rigidă, care intrase într-o rutină decizională, la o structură suplă și eficientă”, a declarat Sorin Scarlat.

Restructurarea CNAIR a fost adoptată în data de 8 octombrie, înainte de caderea Guvernului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.