Sibian reținut pentru omor după ce a înjunghiat de mai multe ori un tânăr

Știri de Sibiu, 14.10.2019

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din satul Ruși, județul Sibiu, a fost reținut de Poliție pentru omor fiind principalul suspect în cazul morții unui consătean, un tânăr de 30 de ani, care a murit înjunghiat, în urma unui scandal în care au fost implicate mai multe persoane.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, crima s-a produs sambata noapte, iar suspectul a fost reținut duminica dimineața pentru omor.

B.V., bărbatul de 50 de ani reținut pentru omor, a fost implicat într-o altercație cu victima – C.I, un tanar de 30 de ani din sat.

Din spusele procurorilor, suspectul a fost cel care a fost lovit primul, iar după ce a fost salvat din mainile tanarului violent s-a răzbunat cu trei lovituri de cuțit fatale.

”Victima C.I. l-a lovit pe suspectul B.V. cu o bâtă în zona capului, iar după ce acesta a căzut la pământ, a continuat să-l lovească cu bâta peste mâini, picioare şi spate oprindu-se urmare a intervenţiei fiului suspectului B.M.N., care l-a împins pe C.I. de deasupra tatălui său. Suspectul B.V., beneficiind de intervenţia fiului său, s-a ridicat de la pământ, s-a înarmat cu un cuţit, s-a apropiat de victimă prin spatele acesteia şi a înjunghiat-o de trei ori în zona toraco-abdominală, provocându-i leziuni traumatice care ulterior au dus la decesul acesteia”, a declarat Ioan Veștemean, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Suspectul a fost reținut și va fi prezentat luni Tribunalului Sibiu cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.