Cele mai noi tehnici din neurochirurgiei, prezentate la Sibiu

Știri de Sibiu, 14.10.2019

Zeci de neurochirurgi din Europa, Asia, Africa și SUA prezintă la Sibiu, în perioada 16 și 19 octombrie, cele mai noi proceduri și tehnici utilizate pe plan mondial, în cadrul celei de a 45-a ediții a Congresului Societății Române de Neurochirurgie.

“Congresul de neurochirurgie ne oferă o mare oportunitate de a ne alătura experților, profesorilor și practicienilor, în jurul celor mai importante dezbateri despre neurochirurgie din lumea de azi, care va atrage o gamă largă de gânduri, cercetări și practici din diferite țări pentru a analiza și revaloriza convingerile de lungă durată, atitudinile și modurile de explorare în neurochirurgia modernă”, a declarat dr. Vicențiu Săceleanu, președintele Congresului, vice-președinte al Societății Române de Neurochirurgie și medic șef al Secției Clinice Neurochirurgie a SCJU Sibiu.

Lucrările de specialitate cu cele mai noi proceduri și tehnici în domeniul neurochirurgiei care sunt aplicate în marile centre medicale ale lumi vor fi prezentate timp de trei zile la Hotelul Ramada.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, congresul este dedicat prezentării unei zone specifice a activității practicienilor din acest domeniu precum și învățării din experiența practică a experților din întreaga lume.

Manifestare științifică înglobează și cea de a 24-a ediție a Cursului Francofon de Neurochirurgie și cea de a 3-a ediție a simpozionului adresat Asistenților Medicali.

Programul și lista medicilor participanți pot fi consultate AICI!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.