(P) PSD Sibiu: USR are candidat penal; Cerem retragerea candidaturii

Știri de Sibiu, 17.10.2019

După sute de zile in care membrii #Rezist au pichetat sediul din Sibiu, PSD Sibiu contraatacă și cere retragerea candidaturii la prezidențiale a lui Dan Barna, președintele USR, pe motiv că ”USR are candidat penal”, după anunțul că Departamentul pentru lupta antifraudă (DLAF) verifică afacerile acestuia cu fonduri europene, în urma anchetei publicată de Rise Project.

Citeste si: Barna despre ancheta antifraudă: Orice verificare și re-verificare este binevenită

”Cerem retragerea candidaturii la prezidențiale a suspectului de fraude cu fonduri europene, Dan Barna-USR. Pâna la clarificarea dosarului anchetat de DLAF, Dan Barna este suspect de fapte penale care îl obligă să renunțe la cursa pentru prezidențiale. Printre altele, Dan Barna este coordonatorul unor grupuri care ar fi obținut sume impresionante de bani deturnate prin intermediul unor proiecte pentru persoane cu dizabilitati, fapte de neacceptat pentru un om care cere votul românilor”, transmite PSD Sibiu în comunicatul remis redacției joi seara.

Rise Project a publicat mai multe documente despre proiectele finanțate din fonduri europene gestionate de firma lui Dan Barna, sugerând că afacerile s-au derulat după modelul ”Dragnea”, prin implicarea membrilor familiei și apropiaților din Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.