Fleșeriu despre partida cu Steaua: Va fi un meci cu determinare mare

Știri de Sibiu, 18.10.2019

BC CSU Sibiu joacă vineri seara primul meci al sezonului, pe teren propriu, în compania celor de la CSA Steaua București. Partida va fi una cu determinare mare pentru sportivii sibieni, care speră să obțină victoria acasă, după înfrângerea la limită de la Craiova, spune antrenorul principal Dan Fleșeriu.

”Steaua este o echipă mult mai bună decât sezonul trecut. Rezultatele o demonstrează. A câștigat, în ultima etapă, cu Oradea, echipă care ne-a învins pe noi. Deci, va fi un meci extrem de greu. Din fericire toți băieții sunt apți și dornici să obțină prima victorie din acest sezon. Evident că jucăm la victorie, sperăm să facem un joc cât se poate de bun, dar repet, Steaua s-a întărit și vom vedea ce se va întâmpla pe teren. Cu siguranță va fi un meci cu determinare mare din partea noastră pentru că în sezonul trecut nu cred ca s-a întâmplat să pierdem mai mult de două meciuri consecutive, în campionat sau Cupă. Un meci în care avem nevoie de suportul publicului și în care al 6-lea jucător, va fi, probabil, deciziv”, a declarat antrenorul BC CSU Sibiu inaintea meciului de vineri seara.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSA Steaua București se joacă vineri, de la ora 19:00, pe terenul Sălii Transilvania. Potrivit oficialilor clubului sibian de baschet, ultimele bilete se pun în vânzare, la casieria Sălii Transailvania, la ora 18:00.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.