Hermannstadt, remiză cu Voluntari

Știri de Sibiu, 19.10.2019

Echipa sibiană de fotbal a remizat, sâmbătă seara, cu F.C. Voluntari, scor 0-0, în prima partidă cu Eugen Neagoe pe banca tehnică.

După mai multe ocazii de gol, Jo Santos a ratat pentru FC Hermannstadt în minutul 70 și un penalty, însă a incheiat partida fară să primească gol.

”Am început jocul crispați. Ne-a fost teamă, nu am făcut ce ne-am dorit, mai ales în prima repriză. Am făcut o repriză modestă și sunt foarte puține de spus despre asta. În schimb, în repriza a doua am dominat, am fost singura echipă de pe teren. Ne-am creat ocazii de a marca, am avut și penalty, dar nu am reușit să marcăm. I-am felicitat pe băieți pentru modul în care am jucat în repriza a doua și așa aș dori să arătăm la fiecare joc, cu atitudine, determinare și pressing. Sunt mulțumit că nu am primit gol. Este al doilea joc în care nu primim gol, iar asta este un lucru bun.”, a declarat Eugen Neagoe, antrenor principal A.F.C. Hermannstadt la finalul partidei.

Hermannstadt se află pe locul 12 în clasamentul Ligii I. În etapa următoare, prima din returul campionatului, sibienii vor întâlni pe teren propriu pe cei de la FCSB.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.