Turcan: Se ”aranjează” zeci de concursuri pe ușa din dos, de către ANAF

Știri de Sibiu, 20.10.2019

Prim vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, reclamă faptul că în mai multe regiuni ANAF face angajări „pe ușa din dos” și cere public ca PSD să oprească ”colonizarea instituțiilor cu fideli de partid”.

„La Direcţiile Generale Regionale ale Finanţelor Publice din mai multe județe, se ”aranjează” zeci de concursuri pe ușa din dos, de către ANAF. Guvernul PSD vrea să se asigure că PeSeDizarea statului român este completă și că îi supraviețuiește și după plecarea de la guvernare.Văzând lipsa completă de profesionalism care a dus la disfuncționalități grave ale instituțiilor statului în ultimii 3 ani, este greu de crezut că aceste concursuri vor fi ocupate pe criterii corecte. Este doar o altă încercare disperată de a nu pierde din mână pârghiile de control, asigurând totodată un loc călduț pentru fidelii partidului”, spune Turcan pe Facebook.

În opinia liderului PNL, angajările în posturi de răspundere trebuie oprite, până la instalarea noului guvern.

”Toate aceste angajări prin concursuri mimate, în posturi de răspundere din instituții, trebuie oprite! Moțiunea de cenzură a însemnat exact respingerea politicii de acest tip și demiterea Guvernului care o practică. Dacă se vor face angajări în instituții, ele trebuie să se facă doar pe competență. Numai un nou Guvern învestit cât mai repede posibil poate face acest lucru”, a mai completat Turcan in mesajul transmis.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.