IPJ Sibiu: Mamă și copil morți după ce au fost spulberați de mașină; Autorul accidentului, fără permis și beat!

Știri de Sibiu, 31.10.2019

Un copil în vârstă de 7 ani și mama sa, o tanara de 30 de ani, au murit joi seara pe drumul care traversează localitatea Cârțișoara, județul Sibiu, loviți în plin de o mașină condusă de un tânăr de 37 de ani din Cisnădie, găsit băut la volan și fără permis de conducere.

Supraviețuitorul tragediei, un baiat de 14 ani, a fost transportat la spitalul din Sibiu cu leziuni la picior.

Șoferul a fost prins de Poliție în aceeași localitate, după ce inițial a părăsise mașina și a fugit de la locul accidentului.

Citeste și: IPJ Sibiu: Autorul tragediei din Cârțișoara avea dosar penal pentru conducere fără permis


Trei copii au fost loviți de mașină joi seara în timp ce încercau să traverseze pe trecere de pietoni strada din centrul localității Cârtișoara, DN7C, judetul Sibiu.

Potrivit informațiilor furnizate de Ambulanta Sibiu, se pare că cei trei copii au nevoie de ajutorul medical, doi fiind în stare gravă.

Mai multe echipaje medicale acorda asistenta copiilor răniți.

”Serviciul Ambulanță Sibiu a trimis la locul accidentului n echipaj de tip C si unul de tip B 2. In centrul localității, se pare că trei copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Doi dintre ei ar fi in stare de inconștiență”, a informat Vasile Scridon , reprezentantul SAJ Sibiu.

Potrivit Poliției, autorul accidentului produs pe DN7C este cunoscut, însă a fugit de la locul accidentului.

UPDATE: Salvarile au fost suplimentate cu două echipaje SMURD de la Sibiu și Victoria.

În urma accidentului, șoferul a lăsat mașina și a fugit de la locul accidentului.

UPDATE 3: Doi dintre copii sunt resuscitați de echipajele SMURD.

UPDATE4: Autorul accidentului, un tanar de 37 de ani din Cisnadie care nu are permis de conducere , a revenit la locul accidentului, informează Poliția Sibiu.

”Autorul accidentului are 37 de ani și domiciliază în Cisnădie. Din primele cercetări, se spre că, în timp ce conducea mașina, a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii în vârtă de 7 și 10 ani, după care a intrat intr-un gard. Barbatul nu deține permis de conducere”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

UPDATE5: Echpajele medicale prezente în zonă au revenit asupra datelor, victimele fiind o femeie care prezinta leziuni la un picior și cei doi copii pe care medicii luptă să îi mențină în viața.

UPDATE6: Omorati de un barbat baut la volan

In ciuda eforturilor depuse de medici, două dintre victime, mama și copil, nu au mai putut fi salvați, fiind constatat decesul, potrivit IPJ Sibiu.

Datele despre soferul care a produs accidentul sunt insă în continuare revoltatoare. Polițiștii au constatat că autorul tragediei se afla sub influenta alcoolului.

”Autorul accidentului are 37 de ani și domiciliază în Cisnădie. Din primele cercetări, se spre că, în timp ce conducea mașina, a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii în vârtă de 7 și 10 ani, după care a intrat intr-un gard. Barbatul nu deține permis de conducere”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din precizarile Ambulanței Sibiu, cele două victime care nu au supraviețuit accidentului sunt un copil în varsta de 7 ani și mama sa, o tanara de 30 de ani.

”Copilul de 7 ani a prezentat traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor, din pacate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia în vîrstă de 30 ani, mama copilului, a prezentat leziuni incompatibile cu viata și s-a declarat decesul dupa resuscitare”, a precizat reprezentantul SAJ Sibiu.

Stire in actualizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. […] Citeste si: IPJ Sibiu: Mamă și copil morți după ce au fost spulberați de mașină; Autorul accidentului, fără permis… […]