IPJ Sibiu: Autorul tragediei din Cârțișoara avea dosar penal pentru conducere fără permis

Știri de Sibiu, 31.10.2019

Bărbatul de 37 de ani din Cisnădie care joi seara a accidentat mortal un copil în vârstă de 7 ani și mama acestuia și a rănit un alt copil de 14 ani în timp ce tranzita DN7C, în localitatea Cârțișoara, județul Sibiu, era cercetat penal pentru conducere fără permis de mai puțin de o lună, potrivit IPJ Sibiu.

Citeste si: IPJ Sibiu: Mamă și copil morți după ce au fost spulberați de mașină; Autorul accidentului, fără permis și beat!

Înainte cu trei săptămâni de a produce tragedia din Cârțișoara, băut fiind și fără carnet, bărbatul fusese prins de Poliție circulând pe drumurile publice tot conducâd o mașină fără drept.

”Din verificările efectuate a rezultat că barbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către polițiștii rutieri. In urma cu 3 săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deține permis de conducere”, a precizat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Recidiva a avut însă consecințe tragice.

Imediat după accidentul de joi seara, acesta a abandonat mașina și a încercat să fugă, fiind reținut la scurt timp de polițiștii sibieni, iar în urma tesării cu alcooltestul s-a constatat o alcoolemie de 0,66mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un copil în vârstă de 7 ani și mama sa, o tânără de 30 de ani, au murit joi seara în Cârțișoara loviți în plin de mașina. Supraviețuitorul tragediei, un băiat de 14 ani, a fost transportat la spitalul din Sibiu cu leziuni la picior.

Potrivit Poliției, autorul accidentului a fost condus la audieri în cursul nopții, urmând să se stabilească exact circumstantele în care s-a produs accidentul.

Inițial s-a spus că mașina i-a lovit pe cei trei în plin, în timp ce încercau sa traverseze DN7C, după care s-a revenit cu varianta porivit căreia victimele ar fi fost lovite de mașina care a deparat, în afara părții carosabile.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. […] Citeste și: IPJ Sibiu: Autorul tragediei din Cârțișoara avea dosar penal pentru conducere fără permis […]

  2. Urmasii celor decedetati in accident au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278